Az emberen látszik, ha "értelmes" vagy "nem értelmes"?
Figyelt kérdés
8 hónaposan születtem, általános iskolában hivtak néhányszor fogyatékosnak. Egyszer szórakozott professzornak is - de tény, hogy hülye voltam sok dologban (és vagyok is ma is, na :)
sportoltam, programozó-fejlesztő vagyok több területen is, művelek több táncfajtát is, nyelvet tanulok, kicsit a matekkal is foglalkozom. Egyszer hivtak "intelligensebb vagy mint az átlag"-nak, más meg "kifejezetten értelmesnek tűntél"-t mondott.
Ez tehát igy látszik? Lehet javitani?
2015. aug. 25. 21:41
1/1 anonim válasza:
A sötétség néhány emberből sugárzik, de nem 100%ig lehet megmondani egy emberről ránézésre. Pl valaki down kóros vagy egyéb mentális problémáknak is vannak külső jelei. Azt h értelmesnek néz ki, a szemeid sugalják leginkább, nagyon javítani nem lehet. Viszont aki a dolgokra pozitívan tekint, az valamiért értelmesebbnek tűnik a többi emberhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!