Ez pánikroham, szorongás? Mit tanácsoltok?
Az elmúlt másfél évben eleg nagy magánéleti válsággal kellett szembenéznem, uj életet kezdenem egyedül, es több csalódás is ért e téren. Az eletem mas szempontból teljesen rendben van. Ugyanakkor a korábbi magabiztosságom valahogy elhalványult, es a gödör melyen ereztem magam majdnem egy éven keresztül minden nap. Az utóbbi pár hétben viszont kezdtem tenyleg kilábalni. Mar korábban is volt olyan időszak, hogy jobban voltam, de mindig visszacsúsztam, most viszont tenyleg erősnek ereztem mar magam es boldognak. Egészen addig, ameddig megláttam az egyik csalódásom alanyát, eddig mindig visszaestem a vele való bonyodalomba. Amint megláttam, elkezdtem rettegni, hogy megint visszacsuszhatok, hatalmas nyomást ereztem utána a mellkasomban, egyfajta szorongó pánik érzés kerített hatalmába, hogy megint minden rossz lehet es nem akarom. Azota dobog a szívem es felek, hogy elmulik a kiegyensúlyozottságom, mar annyira elegem volt az egy év szenvedésbol, nem akarok visszaesni, de tudom, hogy ezek a rossz gondolatok is tehetnek arrol, hogy ha visszaesek.
Mit tegyek?
Ne agyalj a múlton, lépj túl, és csak előre nézz!! :)
Ui.: Egy kis jóga, illetve relaxációs zene nekem sokat segít ha stresszes vagyok!!
Mihamarabbi jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!