Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a kóros fáradság...

Mit tegyek a kóros fáradság és energiahiány ellen?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mi van velem, még ha rendesen alszom is gyakorlatilag nem tudok végigcsinálni egy napot. először azt hittem egyszerűen csak lusta vagyok, de ez már teljesen tőlem független dolognak tűnik. valósuínüleg az egészségemmel van gond, de nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni. hamar elálmosodom, és nincs erőm semmihez. segítség!%+%
2008. szept. 7. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem hasonló tüneteimre a Magne B6 vitamint szedem napi 3x :) nekem bevállt
2008. szept. 7. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Körzeti orvos – teljes vérkép. Lehet, hogy vérszegény vagy. :)
2008. szept. 7. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy vashiányos. Tényleg csináltass teljes vérképet. De ha az sem mutat semmi eltérést, akkor is egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, vitamint!
2008. szept. 7. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kivizsgáltatást javaslom, továbbá magas vitaminbevitelt és valamilyen sportot!
2008. szept. 7. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A hozzászólókat annyival egészíteném ki: hogy ténleg lehet hogy szükség van kivizsgálásra... az mindenképp jó ötéet ha magas dózisú komplex vitamint szedsz, sportolsz, igyál napi 3-4 liter vizet, az étrendedbe iktasss több nyers zöldséget gyümölcsöt. Relaxálj minden nap.
2008. szept. 8. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

A kivizsgálás, a vitaminok, és a vas mellé olvasd el ezt:

és csináld meg az energia-emelés gyakorlatokat. 26. oldaltól írja. Én egész nap pörögtem utána!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. jan. 8. 16:02
 7/7 anonim válasza:
Menj el egy írisz diagnosztikára, ahol a szivárványhártyádból kiolvassák, mi miatt van energiahiányod, és mikre vagy hajlamos. Javasolnak különféle természetgyógyászati cuccokat, és te döntöd el, mi az, amit szedi fogsz. Nekem ez vált be. Felnyitotta a szememet :-)
2011. nov. 29. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!