Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A mindennapos fáradság oka mi...

A mindennapos fáradság oka mi lehet?

Figyelt kérdés

Olyan érzésem van minden napközben(még ha normálisan alszom is),mint ha leragadna a szemem.

Mi lehet ennek az oka? Olyan válaszoljon aki tapasztalta már ezt az érzést illetve aki ért is hozzá.

2011. máj. 18. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én már tapasztaltam, érteni nem értek hozzá, csak a tapasztalataimat fogom elmondani. Nekem pár hónapja volt ilyen, és szerintem ezek voltak az okai: mozgászsegény életmód, stressz, depresszió, unalmas ingerszegény életmód. Ha ezek közül nálad valamelyik fennáll, akkor esélyes, hogy ez lehet az egyik ok. Lehet még vitaminhiány (vashiány), erre szedhetsz multivitaminokat. De elmehetsz orvoshoz is ha gondolod, akkor el fog küldeni laborba.
2011. máj. 18. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is így voltam és fokozatosan ez egyre rosszabb lett. Állandóan fáradt voltam, pedig a munkahelyemen nem is volt nagy meló. Mellette egyetemre is járok a tanulás meg még úgy sem ment. Hiába aludtam délután egy kicsit, hiába feküdtem le korábban csak rosszabb lett. 1 hónapja akkor mondtam már hogy elmegyek orvoshoz mert ez nem normális, mikor már délelőtt 10 kor olyan voltam mint más 14 óra munka után. Elküldtek vérvételre és kiderült a vashiány. Írtak rá 3 havi gyógyszert, már most sokkal jobban vagyok, de még nem az igazi.

Nem kávézok, hanem néha szoktam egy energiaital t2-3 alatt meginni. Az a napi pár korty elég szokott lenni, ha fáradt vagyok. De mióta vashiányos vagyok, ihattam én napi több dobozt is hulla fáradt voltam.

2011. máj. 18. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Legtöbbször vitamin hiány, vagy vashiány az oka. Menj orvoshoz.
2011. máj. 18. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:

bocs 2-3 nap alatt.

Szóval menj el dokihoz egy vérvételt megér, mert szerintem ha vashiány , akkor az magától nem múlik el. Semmihez nem volt erőm, főleg nem a sportra.

2011. máj. 18. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen mondjuk velem az a baj, hogy elég komoly szorongási problémám is van, arra is gondoltam, hogy esetleg ez válthatja ki. Nagyon nehéz a munkámra koncentrálni olyan mint ha összeesés szélén állnék és majd bealudnék. Érdekes nagyon!
2011. máj. 18. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
kell találnod valamit magadnak ami éltet, valami hobbit amiért szívesen mész haza, vagy oda ahol lehet végezni azt a tevékenységet.
2011. máj. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!