Miért ilyen drágák a pszichológusok?
Figyelt kérdés
Nemrég néztem egyet, hogy 10ezer forint vele 50 perc. Hát komolyan mondom a pofám leszakad. Ennyiért állítólag már normálisabb prostik is vannak, akik egyéb szolgáltatást is nyújtanak, aztán meg csodálkoznak ha inkább oda mennek a férfiak...#ilyenavilágonnincs #hogyvanképük
2015. aug. 19. 14:10
11/12 anonim válasza:
Pszichológusokat k..vákhoz hasonlítani, hát ez nagyon jó :D Ezt a baromságot :D
Amúgy ja, drága, de ahogy írták már előttem, Magyarországon maszekban minden drága.
12/12 homo ludensz válasza:
Saját tapasztalatból mondom hogy ahová és akihez én járok és nem maszek pszichológus az nekem tökéletesen megfelel.
Valóban nincs összehasonlítási alapom mivel sosem vettem igénybe fizetős terapeutát de van annyi rálátásom a dolgokra hogy sem ezer forintért sem tízezerért sem kapnék különb szolgáltatást.
Akkor még ott a kétely hogy addig járatna magához amíg szüksége lenne az én és a többi páciens pénzére.
Vajon lenne bennem annyi mersz hogy szó nélkül elmaradok és nem hordom oda a pénzem? Mikor mondaná hogy "gyógyult"vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!