Vannak olyan emberek akik sosem szenvednek, és majdnem mindig jól érzik magukat?
Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 07:51
1/7 anonim válasza:
ez attól függ, milyen 'mértékben' mérjük a szenvedést.
De ez 100%osan a hozzáálláson múlik, erre hajnali négykor jöttem rá.
Tehát igen, lehet ilyen ember:)
2/7 anonim válasza:
Igen, ez agyban dől el!
Legtöbbször hajnali négykor. :-)
3/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valaki sosem szenved. Testben vagy lélekben mindenki szenved néha.
4/7 anonim válasza:
Vajon képes-e a hozzáállás elmulasztani a viszketést, vagy testi fájdalmakat?
5/7 anonim válasza:
A viszketést és a fájdalmat az agy érzi.
Ritka, de képes valaki nem érzékelni a fájdalmat. Pl. fakírok.
De az emberrel nem az a baj, hogy szenved, hanem hogy folyton szenvedni is akar. Rosszul érzi magát ha éppen nem szenved, tehát akkor is szenved ha nem szenved.
6/7 anonim válasza:
egész este nem aludtam, már második napja és hajnalban szidtam mindenkit és mondtam, hogy nehogy már azért ne aludjak, mert gondok gyötörnek. Mert mit hiszek? Hulla fáradtan megoldok bármit is? nem! Négykor ez megszületett, és most már teszek az egészre. Ha nem akarok senvedni, hát nem is fogok.
7/7 A kérdező kommentje:
"Olyan nincs, hogy valaki sosem szenved." A szenvedés csak akkor van, ha pl. beteg az ember, vagy meghal valakije. Ezek mindenkivel megtörténnek? Az, hogy mindenki érzi magát rosszul az más, mert az még nem szenvedés.
2015. aug. 19. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!