Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok ajánlani Gödöllőn jó...

Tudnátok ajánlani Gödöllőn jó pszichológust? Esetleg Pest, de az Örstől könnyen, és rövid idő alatt megközelíthető helyen.

Figyelt kérdés

Nem szeretnék érte több tízezreket fizetni, olyan legyen aki bizalmat sugárzik, akár anyukásan/apukásan gondoskodó típusú, inkább nő.

Árat is írjatok ah lehetséges.

2015. aug. 16. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerek egyet, ő viszonylag olcsón dolgozik, 4-5 ezer, nagyon jó, igaz nincs irodája. Vagy milyenre gondolsz? Írj rám és privátban leírom (milyen téma lenne? )
2015. aug. 16. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Pesten ismerek egyet, aki most kezd el foglalkozásokat, ő szerintem ingyen is bevállal néha, a tapasztalatszerzés miatt
2015. aug. 16. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Tóth Júlia Gödöllőn rendel az átriumban a hévtől kb 3 perc gyalog a főtérnél. Én jártam hozzá és kiváló szakember anyukásan gondoskodott rólam! Ja és bármikor felhívhattam akár éjfélkor is meghallgatott, segítséget adott! Mennyei szakember 5000 forintért dolgozik.

[link]

Itt van vele interjú:

[link]

2015. aug. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!