Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség! Orvoshoz kellene...

Segítség! Orvoshoz kellene mennem, hogy mondjam el otthon?

Figyelt kérdés

Szorongás, depresszió és egyéb 'jó' dolgok lehetnek nálam, több kérdést is tettem már fel ezzel kapcsolatban, és mindenki javasolta hogy menjek el.

Suli időig nem bírom ki, ha háziorvoshoz mennék el ott kapnék valami papírt, amit oda kell majd adni anyumnak/apumnak de akkor leszidnak hogy miért a hátuk mögött intézkedek..

nem vagyok egyikőjükkel sem jó kapcsolatban..

mit tehetnék? vagy hogy kéne kimutatnom (ugyanis semmit nem vesznek észre) hogy baj van, és esetleg maguktól vinnének el?

2015. aug. 15. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, hogy egyedül nem mehetsz?

Mégis milyen papírra számítasz a háziorvostól?

2015. aug. 15. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:

16 vagyok, és mehetnék egyedül, de akkor az jönne ki hogy magamba intézem az ilyet...

Állítólag valami beutaló, javaslat vagy ilyesmit irtak.

2015. aug. 15. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahhoz neked alanyi jogon van jogod, hogy saját egészségedet illetően önmagadban is orvoshoz fordulj. Ehhez nem kell szülői engedély sem. Ez a te tested és lelked, efelett senki más nem rendelkezhet, csak re magad.
2015. aug. 15. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Beutaló szakrendelésre.

Nem értem, hogy miért ne intézhetnéd egyedül. 14 is egyedül mentem mindenhova.

Menj el a háziorvosodhoz, utána pedig a javasolt szakrendelésre! Ha nem vagytok jóban, nem számíthatsz rájuk, akkor miért ne intézhetnéd magad?

2015. aug. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!