Milyen orvoshoz mehetek ha nem vagyok otthon?
Nagyon elkezdett fájni pár napja a jobb mandulám és a jobb fülem, ráadásul a mandulám brutál módon be is van dagadva. Most jön a bölcsesség fogam, úgyhogy lehet amiatt, de a fogam most pont nem fáj, úgyhogy gőzöm sincs...Viszont a háziorvosom Gyöngyösön van, én pedig Budapesten a 2.kerületben lakom egyetem miatt (ide is vagyok bejelentve) és most nem tudok Gyöngyösre utazni. Hova mehetnék el megnézetni, gyógyszert felíratni?
Köszönöm szépen:)
Szia!
Tapasztalatom szerint a körzeti doki bárhol fogad, akárhol is laksz, ez ugyanis alapellátás, amihez csak biztosítottknak kell lenned.
Nyaranta két hónapig vagyunk itthonról távol, minden évben szükség volt eddig dokira (három gyerekkel ez már szinte természetes). Simán fogadták a gyerekeket is, engem is.
Remélem, segítettem.
De jó, nagyon szépen köszönöm:) Már utána is néztem melyik körzetbe tartozom és mindjárt megyek is. Remélhetőleg fogadnak és kapok valami gyógyszert amitől tudok újra normálisan nyelni:D
Tényleg nagyon köszönöm nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!