Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítete össze szedni hogyan...

Segítete össze szedni hogyan lehet hatékonyan kerülni a fusztrálciót? Mit ne juttassak be a fejbe mit igen? Mit űzzek el a világomból mit vigyek be?

Figyelt kérdés
Minden egyes apró és nem apró ötletért gondolatsorért nagyon hálás vagyok!
2015. aug. 15. 08:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát először is meg kéne nézni, hogy milyen helyzetekben vagy frusztrált. Ha valami konkrét dologhoz kötődik, akkor azt relaxációs technikákkal, kognitív viselkedésterápiával nagyon gyorsan és nagyon jól lehet blokkolni. A relaxációs technikák egy részét szerintem netről is fel lehet kutatni.

Én ha valamin aggódom, sokszor csinálom azt, hogy elképzelem, mit tanácsolnék magamnak, ha kívülálló lennék. Az esetek 90%-ában ez pedig a "ne fogalkozz vele" vagy "nyugi, valahogy csak lesz". Ettől én meg szoktam nyugodni. Ha kilépsz a saját nézőpontodból és megpróbálod kívülállóként nézni a saját helyzeted, az sokat segíthet.

Ha mindentől frusztrálva érzed magad és állandóan aggódsz, az kicsit más tészta. Ott már biztosan kell pszichológus/pszichiáter segítsége is.

2015. aug. 15. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!