Miert csinalja ezt anya? Meg akarok halni
Én is. De attól még amíg lehet tenni valamit, addig egyetlen egy lehetőségre se mond hogy felesleges. Az élet lehetőségek tárháza. A halálban semmi lehetőség nincs. Amíg pedig van lehetőség, addig változás is van és amíg változás van addig jobb is lehet.
Ha esélyt se adsz anyudnak arra hogy értsen téged, akkor nem is fog érteni. Ha te nem tudod elmagyarázni neki vagy ő nem érti meg amit mondasz, akkor keresni kell egy olyan csatornát, ami működik. Meghalni azután is ráérsz, nem kerget a tatár. 19 évesen tudhatod már, hogy az élet nem mindig arról szól hogy mit akarunk és hihetetlen luxus a legegyszerűbb utat választani. Mielőtt megteszed, még nyugodtan próbálkozhatsz egy kicsit. Mert én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy te minden tőled telhetőt megtettél, ha egy ötlet felvetésre így reagálsz. És hülyeség azelőtt választani azt az opciót, ahol nincs változás, nincs tovább, nincs több lehetőség, mielőtt a valódi lehetőségeket kimerítenéd. Inkább beszélgess most egyet valakivel, szidd neki a világot és hajtogasd hogy milyen rossz, mert fontos hogy kiadd ezeket az érzéseket. Aztán lehet tovább próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!