Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szenvedett valaki pszichoszoma...

Selender kérdése:

Szenvedett valaki pszichoszomatikus fájdalomtól, amit később valahogyan le is tudott győzni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 30. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, pszichoszomatikus gyomorfájásom volt, nem gyenge. Úgy győztem le, hogy megváltoztattam a gondolkodásmódomat. Úgy döntöttem hogy mindent megpróbálok amit az életben lehet, hogy elérjem amit szeretnék és ha 100szor nem sikerül, akkor nekifutok 101-edszerre is. Bízom benne, hogyha mindent belerakok szebb lesz az életem!
2015. júl. 30. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:

nekem a szemem fáj, és a napsütéstől eléggé fényérzékeny is...

már sokféle vizsgálatom volt és midnegyik kizárja, hogy szervi bajom lenne, szóval sok ötletem nincs, minthogy pszichoszomatikus.

Rokonok azt mondják, hogy hagyjam, ne törődjek vele, nem is fáj valójában, pedig nyilván fáj, mert különben nem panaszkodnék róla és nem akadályozná durván az általános közérzetem.

Szabad tudnom, hogy mennyi ideig tartott a legyőzése? És maga a fájdalom csak úgy egyszer csak eltűnt, vagy fokozatosan csökkent?

Próbálok jól hozzáállni a dolgokhoz, de akkor sem egyszerű...és lassan kezdődik az egyetem, szóval remléem hogy addig rendbejövök... elég volt az előző félévet lehúzni így...

2015. júl. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!