Ez mégis mi lehet? Elalvás előtt arcokat látok?
Sziasztok!
Nem tudom, ezzel érdemes e szakemberheez fordulni, de a problémám a következő: amikor megpróbálok aludni, amint becsukom a szemem, eléggé furcsa arcokat látok magam előtt. Van tqöbb visszatérő, és van olyan aki csak felbukkan, és soha többé nem látom. A leggyakrabbi, az egy furcsa, szürkés bőrű megnyúlt arc, néhány hajszállal, üres szemgödrökkel, és véres szájjal. De van normális emberi arc is, viszon van bizarr, groteszk formájú is, aminek mondjuk az állán vannak a szemei, vagy valami. Ezeket az arcokat még életemben nem láttam, nem szoktam horrort nézni, pont emiatt.Néha hallom ezeket az arcokat beszélni is, ilyenkor mindig kinyitom a szemem, és várom hogy elmúljon. Néha, amikor egyedül vagyok, hirtelen halálfélelem tör rám, hogy az egyik megfog támadni, ilyenkor a pulzusom az egekben van, és csak amikor megint emberek közelébe érek, akkor leszek nyugodt. Álltalában futok odáig. Nem tudom lényeges e, de tartok attól is, hogy megfigyel valaki, esetleg hogy mögöttem vannak, néha hallom is a lépteiket, de soha nem látom őket. Légyszíves, ha valakinek volt hasonló baja, és tudja a megoldást, az szóljon. Előre is köszönöm!
15/F
Ez olyankor jön elő, amikor már fáradt, álmos vagy?
Elalvás előtt produkál ilyesmit az ember agya, nem kell túlaggódni :) Ha máskor is jelentkeznek ezek a tüneteid, akkor viszont érdemes egy pszichológust, pszichiátert felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!