Naturland nyugtató tea hatásos? Próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mitől de nagyon ideges vagyok, remegek belülről, alig kapok levegőt, nyom a hasam, rettenetesen ijesztő. 0,25-ös frontint kaptam,de fél szemtől is kába vagyok, viszont a szorongó érzés nem múlik. Már enni id alig tudok mert evés közben még jobban fuldoklas jön rám. Ettem valerianat, hova tablettat de annyira nem volt jó. Citromfű teát is ittam, az kb jó volt de hallottam erről a naturlandos teáról. Nagyon szeretnék már legalább tünetmentes lenni.2015. júl. 21. 12:37
1/3 anonim válasza:
Nekem hat, mindig van itthon. Egy próbát megér! Inkább ez mint valami tabletta.
2/3 anonim válasza:
Ja és nem vettem észre magamon semmi kellemetlen tünetet tőle.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) én is úgy vagyok vele hogy inkább valami természetes dolgot igyak minthogy frontint szedek. Ráadásul nem is nagyon hat
2015. júl. 21. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!