Lelki egészség?
Nem könnyü. Szokták mondani, mindenkinek megvan a maga keresztje... Meg van bizony, és biztom állíthatom, mindenkinek a lelkében van ez :) És igen, van akinek sikerült, ők a megvilágosultak. Amolyan buddhistaként mondj le mindenről, és tiéd a világ:)))
https://www.youtube.com/user/indiva0cbd/videos
Itt a világokon át sorozatot ajánlom kezdés gyanánt... :)
Kedves Kérdező és első válaszoló!
Én pedig az alábbi két írás elolvasását ajánlom, figyelmeztetésként:
- Dr. Erdélyi Judit: Lelki immunológia
www.jezusazut.hu/lelki-immunologia.doc
- Töprengések pszichózisokról, New Age-ről és C. G. Jungról
„Engem nem fogsz meghatni a new age ellenességel, nem kell megenni minden szart amit leírnak.”
Ezt mire érted, a fent általam linkelt anyagokra, vagy a könyvesboltok new age irodalmára? :)
„Akár mit is magyarázol, kihúzott a depresszióbol, csökkentett az adhd-mon, jobb lett az általános körérzetem, kevesebbet idegeskedem, minden téren jobban teljesítek.”
Konkrétan mi húzott ki a depresszióból, a videók, vagy valamelyik new age praktika, könyv?
Én a kereszténységben megtapasztaltam a lelki békét.
Biztos vagyok hogy voltál már úgy, hogy van egy küldetésed vagy kerested honnan kaptál értelmet/szabad akaratot.
A kereszténység gyakran bebeszélésnek őrültségnek/elvakultságnak tűnik de nem az!
Sokan mondják hogy nem lehetnek biztosak Isten létezésében vagy jóakaratában (én se mindig voltam így).Csakhogy akkor miért érzünk bűntudatot olyan dolgok után amik csak "hasznosak" nekünk?És valyon honnan tudták a biblia írói hogy mi fog történni 1000 évvel utánuk?(az összes jóslat beteljesült a bibliából)
Mindent megértesz amint találsz egy jó gyülekezetet és nyitott leszel befogadni(Istent/kereszténységet).
Hiszen nem az lenne a legjobb ha egy szeretetteljes világban élnénk? A mai világ tele van bűnnel és közel van Krisztus 2. eljövetele:épeszű ember összerakja a dolgot:) (Isten eltöröl minden rosszat)
Végül egy nagy igazság: ne bízz senkiben(emberben) feltétlenül hanem ellenőrizd le az új információkat a bibliából!mert az Isten szava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!