Lehet bajom ettől a nyugtatótól?
17 éves vagyok,mostanában elég stresszesek a mindennapjaim,minden frusztrál..és aludni sem nagyon tudok...
kaptam a szomszédomtól egy Roche nevű nyugtatót (pár szemet)aztmondta este nyugodtan vegyek be belőle, nem lesz tőle bajom,és tudok tőle aludni.Valakinek valami tapasztalata ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban? addig nem szeretném kipróbálni,hátha nagyobb kárt ,,tesz" bennem.
e.is.kösz
nem tudtam mi pontosan a neve ,csak ez van a gyógyszerre írva.Függőséget okoz? :/..
akkor nemtudom, veszek vénynélkül kapható gyógynövényes nyugtatót.olvastam lehet kapni, kösz a válaszokat
Előző, ne írj be ilyen baromságokat, a 0.5 mg-s rivotril a leggyengébb nyugtatók közé tartozik, és még csak öngyilkosságot sem lehet elkövetni vele, annyira gyenge. A 2 mg-os már valami, de a fentiek erre is vonatkoznak. Legnagyobb hátránya az erős függés, amit okoz, de már vonják ki a forgalomból. (Igaz évek óta.)
Nem vagyok gyógyszer párti, sőt kifejezetten ellenzem a fölös gyógyszerek szedését... Mindenképp a gyógynövényesekkel kell kezdeni, utána jöhetnek az idegrendszerre hatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!