Miért ne legyek öngyilkos?
Figyelt kérdés
Úgy érzem az életem egy zsákutca, egy végeláthatatlan kudarc sorozat amiből nem látok kiutat. Elegem van a hazug,álszent emberekből. Abból, hogy nem becsüli senki a munkámat bármennyire is igyekszem. A családom is utál miattuk sem lenne érdemes maradnom, még örülnének is. Szeptemberben kezdeném az egyetemet, Debrecenben az általános orvosit, de erre sem érzem alkalmasnak magam.Pedig egy éve még minden vágyam volt, sebész akartam lenni. Majd egy következő életemben.... Nagyon sokszor elsírom magam, és egész nap fáradt vagyok. Szorít a mellkasom és alig kapok levegőt, ráz a hideg és egyszerre izzadok, a gyomrom görcsben van. Ilyenkor úgy érzem elveszítem teljesen az irányítást saját magam felett. Bármilyen rossz élményem van, akár egy apróság is azonnal öngyilkosságra gondolok. Ingerlékeny is vagyok és állandóan rosszkedvű. Sosem volt még párkapcsolatom sem, még rövid sem, semmilyen. Mindenki csak lefeküdne velem, aztán továbbállna és ezt nyíltan is bevalljak nekem. Nincsenek barátaim, senki akivel beszélhetnék. A névelő apám is sokszor úgy néz rám, mint egy nőre és egyszer amikor aludtam fogdosta a fenekem.Anyám nem hitt nekem. Ő is rideg és távolságtartó. Már volt, hogy vagdostam magam és van, hogy napokig nem eszem egy falatot sem, mert nem megy. Bárcsak jönne valami betegség és elvinne hamar. Mindegy csak meghalnék, utánna könnyebb lenne....2015. júl. 12. 18:39
11/12 anonim válasza:
Velem is volt ilyen eset, én pszichológus segítségét kértem, sokat segített tényleg. Képzeld el, ha meghalsz..az emberek, akik szeretnek téged, rosszabbul lesznek mint te most. Nem számít, hogy 10 év telt el. az emberek emlékezni fognak rá. Ha meghalsz.. sosem fogod azoknak az embereknek a hangját hallani, akiket szeretsz. Sosem hallgathatsz zenét. Te egy Disney hercegnő vagy, aki a története szomorú részébe van, minden rendben lesz. :) Kitartás :) Ha akarsz beszélni nyugodtan írj privátban. :)
12/12 anonim válasza:
na figyelj, ennyi erővel foghatnánk kezet is. velem pontosan ugyan ez van. de próbálj meg te is arra gondolni, hogy van aki bármit megadna azét hogy élhessen. van aki mindent megtenne azért, hogy kigyógyuljon valamiből. ő nem adja fel, és próbálkozik. harcol a betegségével. lehet hogy most nehéz ezt felfognod, de ha belegondolsz. hogy naponta hány ember harcol az életéért. NEKED viszont van egy viszonylag JOBB életed, amit könnyebb helyrehozni. Erre te ezt csak úgy eldobnád magadtól.
Ehez annyit tudok még hozzáfűzni hogy menj el a háziorvoshoz, vagy pszihológushoz minél előbb! már én is voltam, (más bajom is van nekem ) és tudott segíteni. ha viszont a szüleid ellenzik, akkor próbáld meg kikönyörögni valahogy. hidd el, jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!