Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért akasztják fel magukat...

Miért akasztják fel magukat az öngyilkos emberek?

Figyelt kérdés
Mármint ez a módszer nem fájdalmasabb, rosszabb, mint mondjuk ereket vágni vagy leugrani 20 emelet magasból? Vagy bármi... nekem minden más jobbnak tűnik mint az akasztás. Mégis rettentő sokan azt választják. Miért van ez?
2015. jún. 5. 15:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Az akasztás gyors és biztos. Az érvágás lassú, és fájdalmas. A 20. emeletes ugrás se túl gyors.
2015. jún. 5. 15:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

elég biztos halál, és viszonylag gyors, plusz keveset kell utána takarítani.

Ereket felvágni? annál fájdalmasabbat nem tudok elképzelni.

a leugrás, meg. lehet, hogy gyors, de tekintve, hogy valszeg nem egyből földetéréskor halsz meg nagyon fájdalmasnak tűnik nekem, ráadásul elég nagy kupit hagy maga után. arról ne is beszéljünk, hogy amit az ember zuhanás közben érezne az se leeht túl kellemes.

2015. jún. 5. 15:26
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Az akasztás egyáltalán nem gyors és biztos (persze ha sikerül kitörni a nyakadat akkor az, de erre otthon nincs esély). Az érvágás fáj ugyan az elején, de utána gyakorlatilag elalszik az illető. Békésebbnek nevezném az akasztásnál.

Én egyébként is a fulladásos haláltól rettegek a legjobban.

2015. jún. 5. 15:31
 4/22 A kérdező kommentje:
De akkor még mindig ott van hogy szerez fegyvert és fejbelövi magát, filmekben is azt látni hogy bumm és meghal. Akasztásnál én csak azt látom hogy lóg, szenved és nem tűnik ez gyors fájdalommentes halálnak egyáltalán.
2015. jún. 5. 15:31
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam hogy a fejbelövést is nagyon el lehet véteni. A agyad nyilván károsulni fog és komoly sérülést szenvedsz, de nem biztos hogy belehalsz. Az akasztás biztos, ha el nem szakad a kötél vagy le nem szednek onnan. Eszközt is könnyű szerezni rá és a megfelelő csomózási technikákra is könnyű ráakadni akár a neten. Egyébként meg ahány ember annyiféle ok hogy ki melyiket miért választja. Egyébként szerintem a legtöbb kísérlet gyógyszerekkel van, csak azt ugye könnyű túlélni így egy csomó lehet hogy orvosok elé se kerül. Viszont az akasztásnál elég nagy pech/szerencse kell hogy túléld. Ez egy biztos módszer, ha van merszed hozzá.
2015. jún. 5. 16:04
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán, mert biztos halálnak tűnik, ha jól csinálja akkor eltörik a nyakcsigolya és meg is hal, nem fog fuldokolni talán. Nem tudom, annyira nem olvastam utána mi történik egy akasztás folyamán. De tény, hogy tényleg sokan azt a halált választják, pl. nem rég olvastam a japánoknál azt a bizonyos erdőt, ahova egyre többen járnak meghalni, és az erdőben rengeteg a fellógatott ember hullája :/ Elég bizar egy hely lehet, de ott is a többség ezt választja. Én nem hiszem, hogy jobb az ugrásnál, és ugyanúgy készülni kell az akasztásra is az sem egy kellemes idő lehet, amíg a hurkot megkötöd, meg megtervezed hova lógasd magad, főleg ha elszakad a kötél, vagy az ág törik le és a hurok meg fojtogat. Egy ugrásnál meg ha elég magasról ugrassz akkor pillanatok alatt vége, gyorsabb szerintem mint az akasztás, ha már ilyen témánál tartunk én ugranék, ha választanom kéne. És az még nagyobb esélyt ad, hogy meghalj, mint egy kötél. Érvágás meg a legnagyobb hü.lyeség szerintem, nézz meg egy disznóvágást pl., ott az állat elvérzik, kivéreztetik, nem kis haláltusát vív szerencsétlen állat, pedig szíven szúrják. Nah mára nekem azt hiszem ebből a témából elég is volt :D
2015. jún. 5. 16:46
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
Az a pánik miatt van, szerintem te is így éreznéd magad ha 3 fickó lefogna a negyedik meg jönne a késsel. Gondolj inkább a véradásra, ott is el lehet szédülni, elájulni; de nem fáj.
2015. jún. 5. 18:12
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudhatod mit érez valójában, akkor amikor a szív az utolsókat veri, mekkorát dobbanhat és az milyen érzés, nem tudhatod. Főleg ha esetleg közben meg is bánja.
2015. jún. 6. 11:29
 9/22 anonim ***** válasza:
72%

2-es

Szerinted mennyire szempont mégis egy öngyilkosnál, hogy mennyit kell utána takarítani?

2015. jún. 6. 21:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de én azért amikor gondolkozok azon, hogy hogyan kéne akkor azt is szemügyre szoktam venni, hogy mégse kéne annyira szívni egy jó nagy marha miatt...
2015. jún. 7. 02:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!