Miért akasztják fel magukat az öngyilkos emberek?
Én is gondolkodom a megfelelő módszeren ha egyszer odakerül a dolog.
Senki ne gondolja hogy a az érvágás az olyan békés dolog, hogy akkor szépen elszédül és elalszik az ember! Gondold el, felvágod az ereid, elkezd folyni és fogyni a véred. Mit csinál a szív? Érzi hogy csökken a nyomás ezért elkezd gyorsabban és gyorsabban verni, hogy pumpálja vért a szervezetben. Először úgy érzed mintha kocognál, aztán mint amikor rohansz, végüla torkodban zakatol a szíved és ver csak ver, te pedig iszonyatos pánikot is érzel, mert tudod hogy meg fogsz halni.
Aki szépen el szeretne szenderülni, az ne ezt válassza!
Ugrás: Hát nem tudom. Én két embert is ismerek, aki ugrott. Az egyik egy rokonom, egy panelház 5. emeletéről, egy ideig élt még a kórházban ,mire kiszenvedett szegény. A másik szintén egy panelház 9. emeletéről ugrott ki fiatalon, bedrogozva, mert azt hitte tud repülni. Nem halt meg, ma is nyomorék.
Csak a halál a biztos, az ideje meg a módszer egyáltalán nem.
Én azt mondom ne legyél öngyilkos ha csak nem vagy gyógyíthatatlan beteg és nem akarsz megmenekülni az értelmetlen pokoli szenvedéstő vagy nem hat meg a gyereked és így nem értelmetlen számodra az élet!
Ha lelki okai vannak, keress egy jó pszichológust, az majd rendbe hoz!
A legegyszerubb ha hurkot kotsz a nyakadra, felkotod egy vastagabb ágra, afölé mászol es mintha leakarnal ugrani a farol amire félmásztal, csak kotellel a nyakadba. Azonnali fajdalommentes halal.. ahogy ugrasz es nincs kotelbol tobb, meghuzodik, a nyakgarat torik es meghaltal.. max egy nagy rottyanast erzel, utana meg elsotetul minden, es ott a baj..
L
A kimért hosszú eséses akasztásnál szakad a gerincvelő 》instant eszméletvesztés=0 szenvedés
Gyakorlatilag megfulladsz de mivel eszméletlen vagy, nem fog zavarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!