Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért akasztják fel magukat...

Miért akasztják fel magukat az öngyilkos emberek?

Figyelt kérdés
Mármint ez a módszer nem fájdalmasabb, rosszabb, mint mondjuk ereket vágni vagy leugrani 20 emelet magasból? Vagy bármi... nekem minden más jobbnak tűnik mint az akasztás. Mégis rettentő sokan azt választják. Miért van ez?
2015. jún. 5. 15:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
takarítást sztem úgyse a családtagoknak kell csinálnia, vagy igen? az rossz lehet.
2015. jún. 7. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert hogyha szakszerűen csinálják, tényleg "holtbiztos" módszer, nincs a toronyház tövében összezúzódott test, feltakaríthatatlanul kiloccsant agyvelő, gyógyszereknél / méregnél habzó száj, groteszkül eltorzult arc, stb. Az akasztásnál két kritikus pont van, legalább is a többi emberre nézve: ellilul a fejed, ha ezt nem akarod, húzz rá egy zsákot, másrészt nagyon a sors lutrija, hogy ki talál rád, és nem szenved-e tartós lelki károsodást... Igenis tekintettel kell lenni ilyen dolgokra, mert a másiknak lehet, hogy szép élete van, nem úgy mint neked, és ne akarj neki sokkot okozni :( !
2017. nov. 12. 05:28
 13/22 anonim válasza:
0%
Én is az akasztásnál vagyok. Azért mert ha mégis meggondolnád magad csak a kezeddel felhúzod magad.
2019. febr. 19. 18:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Törött nyakcsigolyával, igen.
2019. febr. 19. 18:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm öngyilkos lett, 2006ban. Felakasztotta magát. A saját szobájában, a gázcsőre. A saját nadrágszíjával. 34 éves volt. Az édesanyja találta meg nem sokkal később. Ő fogta a fia élettelen testét, az apja meg levágta a csőről. Senkinek, senkinek nem kívánom azt a szenvedést, amit a szülők átéltek.
2019. aug. 7. 20:13
 16/22 anonim ***** válasza:
87%

Én is gondolkodom a megfelelő módszeren ha egyszer odakerül a dolog.

Senki ne gondolja hogy a az érvágás az olyan békés dolog, hogy akkor szépen elszédül és elalszik az ember! Gondold el, felvágod az ereid, elkezd folyni és fogyni a véred. Mit csinál a szív? Érzi hogy csökken a nyomás ezért elkezd gyorsabban és gyorsabban verni, hogy pumpálja vért a szervezetben. Először úgy érzed mintha kocognál, aztán mint amikor rohansz, végüla torkodban zakatol a szíved és ver csak ver, te pedig iszonyatos pánikot is érzel, mert tudod hogy meg fogsz halni.

Aki szépen el szeretne szenderülni, az ne ezt válassza!

Ugrás: Hát nem tudom. Én két embert is ismerek, aki ugrott. Az egyik egy rokonom, egy panelház 5. emeletéről, egy ideig élt még a kórházban ,mire kiszenvedett szegény. A másik szintén egy panelház 9. emeletéről ugrott ki fiatalon, bedrogozva, mert azt hitte tud repülni. Nem halt meg, ma is nyomorék.

Csak a halál a biztos, az ideje meg a módszer egyáltalán nem.

Én azt mondom ne legyél öngyilkos ha csak nem vagy gyógyíthatatlan beteg és nem akarsz megmenekülni az értelmetlen pokoli szenvedéstő vagy nem hat meg a gyereked és így nem értelmetlen számodra az élet!

Ha lelki okai vannak, keress egy jó pszichológust, az majd rendbe hoz!

2019. okt. 27. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az akasztás gyors, fájdalmas egy kicsit így "bűnhődik", nem kell sokminden hozzá és biztos halál, túlélni hacsak nem abban a félmásodpercben kinem akasztják vagy le nem tesznem valamit alá, akkor nem is lehet túlélni "mutánsként".
2020. ápr. 16. 21:35
 18/22 anonim válasza:
74%

A legegyszerubb ha hurkot kotsz a nyakadra, felkotod egy vastagabb ágra, afölé mászol es mintha leakarnal ugrani a farol amire félmásztal, csak kotellel a nyakadba. Azonnali fajdalommentes halal.. ahogy ugrasz es nincs kotelbol tobb, meghuzodik, a nyakgarat torik es meghaltal.. max egy nagy rottyanast erzel, utana meg elsotetul minden, es ott a baj..

L

2020. ápr. 28. 08:08
 19/22 Ridamov ***** válasza:

A kimért hosszú eséses akasztásnál szakad a gerincvelő 》instant eszméletvesztés=0 szenvedés

Gyakorlatilag megfulladsz de mivel eszméletlen vagy, nem fog zavarni

2021. márc. 2. 23:19
 20/22 thing66 válasza:
Az egyik legelterjedtebb öngyilkossági módszer a mechanikus fulladás, amelynek során nyomást gyakorolnak a nyakra különféle hurokakasztással (Rahman, 2013; Shakya, 2017). Az akasztás általában öngyilkosság, ritkán véletlenül is megtörténhet (Salem, 2009), és rendkívül ritkán használható az emberölés elfedésére (Mallach, 1998). Úgy tartják, hogy ez az öngyilkosság olyan népszerű módja, mert a halál nagyon gyorsan és fájdalommentesen következik be. ...
2022. júl. 17. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!