Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet bipoláris zavar?

Ez lehet bipoláris zavar?

Figyelt kérdés

Vannak időszakaim amikor szomorú vagyok ok nélkül nagyon sokat sírok néha még öngyilkosságon is elgondolkodom (habár ez ritka) aztán hírtelen megváltozik a hangulatom és egész végig mosolygok jön hogy nevessek ok nélkül kedvem van megölelni a körülöttem levőket meg ilyesmi. Meg olyan stílusban beszélek ami tőlem nem megszokott mivel mindigis kicsit visszahúzodottad voltam. Nagyon barátságos és nyitott vagyok ilyenkor. Naponta 2-3 hangulatváltozásom van

.. Viszont van olyan nap is mikor teljesen normális hangulatban vagyok se nem szomorú se nem túlzottan vidám... Lehet bipoláris zavar attól még? Vagy semmiség ne aggódjak? És mit kéne tennem? És meg valami: el tudná nekem valaki mondani mi az a kevert fázis (bipoláriában). Köszi szépen előre is.

2015. júl. 11. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Lány vagy fiú vagy?
2015. júl. 12. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, de inkább a bipolár enyhébb változata , a ciklotimia:

[link]

2015. júl. 12. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Lány. Igen a ciklotímára én is gondoltam.
2015. júl. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!