Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kventiax (kvetiapin) -nál ez...

Kventiax (kvetiapin) -nál ez normális?

Figyelt kérdés

Tegnap 10 órakor vettem be az első tablettát(25 mg) és utána 1 órával rá nagyon fura érzésem támadt, nem az a klasszikus elálmosító érzés, más. Aztán amikor felmentem a sötét szobámba lefeküdni, fehér-fénybevillanásaim voltak, azt hittem kintről jön, de gyorsan rájöttem, hogy ezt én produkálom, és halálfélelem jött rám, szószerint.

Aztán másnap, azaz ma, délelőtt nagyon erősen vert a szívem, be kellett vegyek nyugtatót, hogy elmúljon, és még most is, délután 4 órakor furán érzem magam, mint amikor beteg az ember, itthon vagyok,alszok,érzem a szívverésem. És ma este kéne bevegyem a második adagot.(25 mg)

Előtte soha-soha nem voltak fénybevillanásaim, és az is csak fent, a sötét szobában jelentkezett, amikor el akartam aludni.

Pedig az orvos két tablettát írt ki estére,(50 mg), és ha már egynél is ilyenek vannak, akkor ez hogyan fog segíteni?

Személyiségzavarra szedem.

2015. júl. 5. 16:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Ez egy erős gyógyszer, és kizárólag úgy alkalmazható, ahogy az orvos előírta. A szedés módján, mennyiségén csak az orvos változtathat.
2015. júl. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!