Hogyan lehetne leszokni a Frontinról?
rosszul tudjátok, aki hosszu ideig szedte nem szabad azonnal abbahagynia, mert nagyon veszélyes elvonási tünetek lehetnek, és sokféle rosszullétet válthat ki.
keresd fel az orvosod, a megfelelő terápia érdekében
Első 2 okos... szerintetek nem próbáltam? Nézzétek egyszer a plafont egész éjjel úgy, hogy másnap munka, 0 alvással.
Ja, és pár éve Rivotrillal eljátszottam, hogy azonnali abbahagyás. Másfél hétig voltak sírógörcseim.
3. Azzal az a baj, hogy antidepresszánssal akar tömni, amiket egy ideig szedtem, de nem bírtam, abbahagytam. És anélkül a Frontint sem írja ki, ezért le kéne állni, de nem tudok aludni.
Xanax -ot szedek, és baromira nem egyszerű lejönni róla.
Csak a fokozatos csökkentés lehet a megoldás pl. körömreszelővel. Az azonnali abbahagyás több kárt okoz, pl. olvastam esettanulmányokban, hogy akik egyik napról másikra abbahagyták, és később visszatért a szorongás, vagy pánik, már nem volt hatásos a régebbi, kezdeti adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!