Ha valaki idegileg teljesen kikészült, tönkre van téve, azon tud egy pszichológus még segíteni valamit?
Mert az életem egy romhalmaz, barátaim nincsenek, az emberek mindig eltávolodnak tőlem, próbálnak lehető leghamarabb lekoptatni. Nap mint nap nem kapok mást csak az utálatot. Elmúlt 6-7 évben jó sokszor keresztbe lett nekem téve, meg lettem alázva, tönkretettek teljesen az állandó csesztetéssel, utálattal és a pletykálkodással. Folyton bent kell ülnöm a gép előtt, vagy néha egyedül kimegyek valahova, de társaságom az nincs soha.
Mostanra már nem tudok boldog lenni, mindig csak aggódok, stresszelek, paranoiássá váltam emellett. Vérnyomásom is tuti magas néha egy kicsit.
Meg mostanában az öngyilkosságon is egyre többet gondolkodok, mert úgy érzem nincs értelme tovább élnem, amikor csak szenvedés az egész, apróbb örömök is alig érnek az életben, folyton csak a rossz, a szenvedés.
Ezzel még tud bármit kezdeni egy pszichológus?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!