Mit tegyek, ha a pánikbetegség megkeseríti az életem?
Járok orvoshoz lassan két éve, amíg szedtem az antidepresszánst sokat javult a helyzet. Viszont most csökkentjük az adagot és még rosszabb rohamom volt az elején. A bizonytalanságérzet mindig megvan bárhol vagyok sajnos :( Nem tudok autóban utazni,néha tömegközlekedéssel sem,de az autó a legrosszabb. Nem bírom,ha zárt teremben kell ülni valami oknál fogva: iskolai óra,vizsgák,állásinterjú, ha másnál kell ennem azt se bírom ki sajnos :(
Amit érzek: egy olyan érzet,mintha egy hatalmas csúszdáról csúsznék le 500km/órával ilyen fura szédülés meg hányinegerszerű dolog. Vagy mintha egy hatalmas hullámvasúton suhannék.
Mit tehetnék? Így sehova nem tudok utazni,iszonyat szenvedés a munka és az iskolába járás. Mivel lehet kezelni a dolgot végleg?
Ha nem vagy jól, akkor miért most csökkentitek az antidepresszánst? Nem igazán értem.
Igaz, ezt az oxigénhiányos tanácsadást sem. Úgy hogy az orvosodra hallgass!
2-es
Hogy mi váltotta ki? Az agy kémiája.
Ti a magas vérnyomás, a tüdőrák, meg a körömgomba mögött is lelki okokat kerestek és találtok? Genetikáról hallottatok-e? Meg arról, hogy az is csak egy fizikai szerv, mint a máj vagy a gyomor.
Vannak nagyon jó antidepresszánsok nagyon kevés vagy 0 mellékhatással. És a függőség ezeknél a gyógyszereknél egyáltalán nem azt jelenti, hogy emelni kell az adagot.
Tudod ez általában úgy van, hogy aki sosem szedte őket, az osztja az észt a "lelki háttérről", aki meg szedte-szedi (mint én is), az tudja, hogy nem kell(ett) ehhez semmiféle ilyen ok, úgy bedurran ez magától, mit a huzat.
semmi gond fel a fejel nincsen neked semmi bajod és soha nem is volt. ajánlom figyelmedbe marik lászlot.
a (megoldotam) rol ha rám és rá halgatsz akkor ki fogsz belöle lábalni. és a gyogyszert szed addig amig jobban leszel ha az lettél uttána ted le!sok sikert egy pánik ördögüzö:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!