Sürgős segítség! Hogyan tudnánk megszabadulni egy ön és közveszélyes embertől?
Figyelt kérdés
26 éves bátyám skizofrén. Már bevitettük egyszer pszichiátriára, ugyanis bántotta anyát és engem. Papírja van róla hogy ön és közveszélyes, kb. két hónapot volt bent aztán hazaengedték. Múlt héten szerdán azt mondta, hívjunk neki papot mert úgy érzi megakarja szállni őt a sátán és hogy olyan gondolatok jutottak eszébe hogy bántani fog minket. Meg mondott még egyéb dolgokat hogy valami éjszakánként az arca előtt lebeg és próbál bele szállni... Hívtunk is neki papot, mert már anya tényleg mindent meg tesz hogy meggyógyuljon és jó legyen neki, nem hiszi el nekem hogy a gyógyszeres kezelés az egyetlen megoldás. Most pár napig nyugton volt tesóm, de most munka után arra értem haza, hogy szétverte súlyzó rúddal a tv-t, rádiót, mikrót és annyit mondott hogy nem akar zenét hallgatni kaja közben. Ha esetleg anyáék úgy döntenének hogy tovább nem lakhat itt, kidobhatják, mert elmúlt már 18. Nem? És ehhez akár rendőri segítséget is kérhetnek ha jól tudom? 19 éves srác vagyok.2015. máj. 21. 19:34
11/12 anonim válasza:
Neked kene elkoltoznod... tudom, hogy nagyon rossz lenne, de valoszinuleg orokre vagy nagyon sok ideig a batyad otthon lesz es anyukad apolni szeretne.
Oke, hogy o is lehetne ebben a helyzetben, de karos ra...
Azert mert valaki beteg, turjuk el, hogy kart tegyen valakikben?
Jobb lett azota valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!