Róbert dávid kérdése:
Szédülök mitől lehet?
Figyelt kérdés
Kb pár hónapja tart már ez az egész hirtelen azt érzem mintha alig birnék menni elkezdek kicsit verejtékezni szédülni, utcára már alig merek kimenni mert tudom hogy előjön megint. mintha a fejembe ilyen zúgás szerü hang lenne időként , a másik meg hogy sokat fogytam2015. máj. 20. 18:53
1/2 anonim válasza:
Akár lehet pajzsmirigy-túlműködés is. Szerintem mindenképp menj el vérvételre meg orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sürgősen menj el a háziorvoshoz, kérj meg valakit, hogy kísérjen el, ki kell vizsgálni az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!