Mi okozza a rosszullétemet? Fáradság, lever a víz, szédülök, (bamba vagyok) Ájulási határ?
Állandóan fáradt vagyok,mint kiderült alvási apnoém van,már 1 hónapja géppel alszok de semmi változás.Ezt ki is bírnám ,de minden nap rosszul vagyok,kivéve ha fekszem.Dolgozni sem tudok szinte.Idegen helyre el sem tudok menni dolgozni! Rosszullétkor,lever a víz,a pulzusom felmegy,és olyan bamba vagyok,sokszor ájulási határig megy a dolog.Szervi problémám nincs kivizsgáltattam magam.Tömegbe nem tudok menni vagy legalább is rosszul vagyok.Amíg fekszem semmi gond,de ahogy el kell mennem valahova rosszul leszek.Amint beülök egy gépbe amivel dolgozom jön a rosszullét!Ez régebben csak ritkán fordult elő,de egy 6 hónapja szinte mindennapos!Azt mondják a doktorok szedjek nyugtatót!Azzal fogok tudni dolgozni?
Valakinek vannak ilyen panaszai?
Köszönöm szépen ettől féltem,hogy ez pánikbetegség!
brandenburg-neuro mennyi időn belül tesz rendbe?Mert dolgoznom kellene!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!