Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt depressziósok?

Vannak itt depressziósok?

Figyelt kérdés
Mondjatok jó érveket miért nem választottátok még a 'könnyebb utat'
2015. máj. 18. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8-as oké, de ezt te honnan tudod? Érzed, hogy így van?
2015. máj. 19. 01:32
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

"Valamit tudni kell minden öngyilkos jelöltnek: Az emberben lélek lakozik. A testünk csak egy ruha, amit halálunkkor levetünk magunkról. A lélek soha nem hal meg, örökkön örökké él. A lelkek a lélekdimenzióban, vagy léleksíkon élnek. Ha egy ember meghal, akkor a lelke visszamegy a lélekdimenzióba, ott tanul, elemzi az elmúlt életét, és amikor felkészült egy újabb leszületésre, akkor leszületik (inkarnálódik) egy újabb testben, egy kisbabában."

( O.M.G. Ennél nagyobb hülyeséget még életemben nem hallottam!!! Te nem hallottál még az ősrobbanásról, evolúcióról, fizikáról és persze a matematikáról ? A Világ leghíresebb és egyben a legelismertebb elméleti fizikusa és kozmológusa kijelentette, hogy Isten NEM létezik. Ebből adódóan, nincsenek csodák, menny, pokol stb. !!! ) Ennyi

2015. máj. 19. 02:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Az ösztönök erősebbek, egyenlőre!
2015. máj. 19. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
12-es, szerintem az evoluciós elmélet is egy hatalmas nagy mar.haság. Te elhiszed, hogy a semmiből lett egy robbanás és a robbanásból lett egy rend, egy univerzum? Hagyjuk mááár.! Nem tudjuk biztosra, hogy mi hogy alakult, történt, ki ebben, ki abban hisz, én jobban elfogadom, azt a dolgot, hogy valami felsőbrendű lény alkotta ezt az egészet, de nem tudjuk mi célja volt ezzel. Rengeteg ember, élőlény születik, majd hal meg, örökösnek tűnik ez a körforgás, miközben tesszük tönkre a bolygót és önmagunkat, ki tudja meddig tart ez. Az ember is ösztön lény csak és ezt használják ki azok, akik hatalommal rendelkeznek. Ha valaki meg próbálja az ösztöneit elnyomni, az lehet soha nem lesz boldog, vagy ráun az egészre és pát int. A lényeg nem tudjuk miért vagyunk itt és miért van ez az örökös körforgás, mindenki próbálja kielégíteni az ösztöneit, a boldogságot, jó érzést megkaparintani.
2015. máj. 19. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves #14-es Én inkább hiszek a tudománynak, mint egy kamu istennek akihez imádkoztok !!! De ez mindenkinek a magánügye. Egyébként még annyit, hogy az ember ugye ahhoz van szokva, hogy dolgok nem jelennek meg csak úgy a semmiből, mint pl: az ősrobbanás, mitől következhetett be. Azonban ez a kvantumfizikában teljesen máshogy van. Egy szubatomikus részecske képes csakúgy "teremni" a semmiből, de kizárólag szubatomi szinten.
2015. máj. 19. 20:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok !!! 14# Az evolúció lépcsői egy emberi embriónál is megfigyelhető, mint pl: ott van ugye a farokcsont ( ami fenék tájt található ) ami az anya méhben egyes szakaszokban még olyan mintha egészen meg lenne a farok. Plusz az ujjak is össze vannak nőve, mintha úszóhártya lenne. Mert ugye ez köztudott dolog, mi is a vizből jöttünk a szárazföldre, tovább fejlődni. A csuklás is az evolúcióból maradt vissza, mivel mikor még a kétéltű fázisban voltunk, a "csuklás" volt az a funkció a testünkön, mikor átváltottunk tüdővel lélegző "üzemmódba". Ennyi :D
2015. máj. 19. 20:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Oké, máma megkaptam az utolsó nagy hidegzuhanyt, holnap benne leszeke a hírekben:) (vagy nem mert egy senki vagyok, de holnap megteszem szóval köszi mindent:))
2015. máj. 20. 00:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy megölöd magad, menj el felfedezni a világot, csak lesz valahogy. Esetleg elmehetnél önkéntesnek is Nepálba, bármit csinálhatnál, ha már úgyis mindegy.
2015. máj. 20. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!