Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudtok nekem ajánlani kiemelke...

Tudtok nekem ajánlani kiemelkedően intelligens és hozzáértő pszichológust?

Figyelt kérdés

Kérlek, a következőket ne vegyétek nagyképűsködésnek, mert segítséget kérni jöttem ide. Voltam már nem egy pszichológusnál a problémámmal, de sajnos eddig minduntalan csalódnom kellett, csupa olyan dolgot tudtak csak mondani, amit már én magam is ezerszer megrágtam, végiggondoltam. Egyik sem volt velem egy szinten szellemileg, ezért nem is tudott nekem segíteni. Olyasvalakire van szükségem, aki képes valóban segíteni nekem, nem csak az egyetemen megtanult pár rutinmódszert a képembe vágni.

Arra kérnélek titeket, hogy ha ismertek olyan pszichológust, aki megítélésetek szerint kiemelkedő intelligenciával és szakértelemmel bír, akkor osszátok meg velem.

2015. máj. 13. 20:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
:))) .. remélem nem nekem szólt
2015. máj. 18. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!