Szeretethiány? Egyedüllét?
Nagyon nem érzem mostanában jól magam...SEnki nem ölel meg,én meg nem merek másokat.Lassan 2 hónappal ezelőtt szakítottam a barátommal,és azóta ez van...Annyira egyedül érzem magam,sokszor sírok,nincsenek barátaim,akikkel eltudnék menni hétvégente,ha ráérek,félek a magánytól,félek mindentől...A suliban romlanak a jegyeim.Teljesen össze vagyok zavarodva.
Pánikbeteg,egyéb kevert magatartás és emocionális zavarom van és generalizált szorongásom.
16/L
Pszichológusnál voltál már? Mert ha csak magad diagnosztizáltad ezeket(pánikbetegség,...) nem biztos, hogy valóban az vagy.
Az állapotodon úgy tudsz segíteni, hogy barátkozol, ismerkedsz, sportolsz, amíg nincsenek bizalmas barátok addig beszélgetsz a családoddal, vagy valakivel innét(ha akarod nekem is írhatsz). Viszont tartsd észben: csak te változtathatsz az állapotodon, neked kell nagyon akarnod és igyekezned. Kitartás!
Pszichiáter által vannak ezek a diagnózisok.Van pszichológusom is.
Nem tudom,hogy hogyan lehetne barátkozni,hiába próbálkozom facebookon is,de nem érek vele semmit,a családommal nem annyira bizalmas a kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!