Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Törvény szerint hova mehetek...

Törvény szerint hova mehetek pszichiátriai szakrendelésre?

Figyelt kérdés
Egyrészről van a szabad orvosválasztás, másrészről vannak az ellátási körzetek.

2015. máj. 10. 00:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
magánba fél óra 5000 alatt szerintem nincsen,és akkor még keveset mondtam
2015. máj. 10. 09:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy a TB támogatott ambuláns rendelésre oda mehetsz, ahova a lakcím szerint tartozol.

[link]

Legalábbis nálam az első adat amit csekkoltak az a hol lakom volt és a két doki közül is az alapján raktak az egyikhez.

Ha az a doki nem felel meg neked, akit ilyen módon kaphatsz, akkor megpróbálhatod ott kihisztizni, hogy a másikhoz átrakjanak (gondolom mindenhol kettő van és váltják egymást délelőtt, délután, ahogy azt az orvosi rendelőkben szokás, de ha mégsem, akkor nyilván ez az opció nem él). Ha ez se jó, akkor próbálj valahogy protekciót szerezni és úgy bejutni valahova, ha az se megy akkor... Úgy rémlik volt egy ismerősöm aki egy hónapot a SOTE Pszichoterápiás osztályán töltött és neki ott a doki a végén valamiért fel ajánlotta, hogyha akarja akkor járhat inkább hozzá a továbbiakban. Ebben nem vagyok 100%ig biztos de mintha így lett volna.

És ezek után több opciót nem tudok mondani, csak a magán rendelést de ott tényleg magasak az árak, én inkább 8000re saccolnám az olcsóbbakat, bár ez lakhelytől is függ.

2015. máj. 10. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem mentél el rendelésre, nem szedted a gyógyszert, besértődtél az orvosodra. Mégis mit vársz?
2015. máj. 10. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:
13-as te nem tudsz olvasni?!
2015. máj. 10. 11:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Nocsak, mit nem értettem meg?
2015. máj. 10. 18:14
 16/19 anonim ***** válasza:
13 as.:azért nem ment a rendelésre mert tüdőgyulladása volt,ezt írta,én gyógyszer nem-szedésről itt nem olvastam.
2015. máj. 10. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Zalai vagyok és Győrbe jártam a pszichiátriára. Annyi történt, hogy először kiakadt a gépe a lakcímem miatt, de ennyi. Simán fogadtak.

Magánrendelésen egy alkalom egy pszichiáternél 10-12 ezernél kezdődik és határ a csillagos ég. Minőségben viszont általában nem sokkal haladja meg az SZTK-s szintet, hiszen ugyanazok az orvosok rendelnek ott is.

2015. máj. 11. 20:04
 18/19 A kérdező kommentje:
13-as mindig szedtem a gyógyszeremet, és nem én sértődtem be, hanem a hülye kis pszichiáter valamiért és ezért elővett egy fél évvel korábbi esetet, amikor egyetlen egyszer nem voltam, de úgy hogy közben utána már voltam egy csomószor. Biztos ez is a pszichiátriai problémám számlájára írható (vagy nem), de rohadtul utálom az ilyen szemétládákat, mint te. Neked lenne szükséged pchichiáterre, ha kizárólag csak ilyen agresszív elszámoltató stílusban tudsz kommunikálni, és ha már ott vagy csináltass egy IQ-tesztet, mert tényleg nem tudsz olvasni.
2015. máj. 15. 04:51
 19/19 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy mindenki teljesen máshogy tudja :(
2015. máj. 15. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!