Kezdek becsavarodni?
Ezt így nem tudhatjuk, Te jobban ismered magad s érzed, hogy mennyire komoly ez.
El tudom képzelni, hogy egyes típusok egy ilyen helyzetben kicsit aggódnak, görcsölnek, ilyeneken pörögnek... Ez simán elmúlhat, pusztán ettől még nem kezdesz megőrülni. De nem tudhatom, konkrétan mi a helyzet s mivé fejlődhet, ha nem kapsz hamar munkát. Nyilván senki nem jelentheti ki tutira, főleg így távolról, hogy atomstabil vagy és maradsz. De pusztán a fentiekből én nem következtetek komoly problémákra, ez tényleg lehet egy ideiglenes idegelés, agyalás, aggodalom.
Egy csomóan nem jók a szakmájukban, amikor kezdik. Egyesek sose lesznek azok. S azok is simán megélhetnek, hogy én mennyi ilyen esetet láttam...
18 évesen én is így gondolkoztam, mint te most. Kivétel az utolsó előtti mondatodat. Az öngyilkosság szót, verd ki a fejedből!
Nem fogsz becsavarodni és szerintem nem is vagy becsavarodva.
18 évesen, még senki nem jó a szakmájában ! Te sem lehetsz az , ez természetes folyamat, aminek be kell érnie, hogy valaki jó legyen a szakmájában. Rutin és a gyakorlat teszi a mestert na meg az évek, így szól a mondás is.
Ez a létbizonytalanság!Ez Magyarország!
Ne agyalj előre,semmi értelme,csak gyötrődsz!
Szeresd amit csinálsz,mást nem tehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!