Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Betegesen félek a cukorbetegsé...

Betegesen félek a cukorbetegségtől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap olyan rosszul voltam hogy mentőt kellett hívni. Egyik pillanatról a másikra szédültem , semmi erőm nem volt , éhes , szomjas voltam,( pedig ettem , ittam ahogy szoktam) fájt a fejem, elmosódott minden,vert a szivem ezerrel. Orvos szerint csak pánikroham volt (pánikbeteg és hipochonder vagyok). Pár napja olvastam egy cikket a cukorbetegségről egyből elkezdtem rajta agyalni. Mondtam is a kiérkező orvosnak hogy nem lehet hogy leesett a cukrom vagy valami, de azt mondta hogy nincs nekem semmi bajom. Már kiskorom óta rettegek ettől a betegségtől , akkoriban is volt hogy elolvastam egy cikket róla és még aznap kiszáradt a szám, este óránként pisiltem, farkaséhes voltam. De 1 nap alatt elmúlt. Azóta nem voltam rosszul , teljes vérképet is néztek kb 2 éve minden jó volt. De mindig bennem van a félelem és tudom hogy nem kéne de nagyon keveset iszom egy nap , 1 liter is nehezen jön össze, mert tudatalatt is bennem van hogy ha sokat iszok akkor cukros vagyok. Tudom butaság de nagyon félek. A legrosszabb a tudat hogy megelőzni se lehet ezt a betegséget. Hogy változtassak magamon?
2015. máj. 2. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
rivotril & frontin
2015. máj. 2. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Lélegezz helyesen! Némi plusz oxigén csodákat tesz a szervezetben és a lélekben. A folyadékkal az emésztésbe juttatsz megfelelő mennyiségű oxigént, tehát ne spórolj vele!
2015. máj. 2. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezen agyalni hülyeség...
2015. máj. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!