40db cataflam + 1 üveg bor vagy vodka, mi bajom lesz tőle?
hány éves vagy?
és hogy hivnak? :)
senki nem akar neked rosszat, csak segíteni akarunk akik itt vagyunk, nem véletlen írtuk a válaszokat.
Én sokkal kisebb gyerekkori bántásoktól is padlón voltam fiatalabb koromban, és elég sokáig tartott mire kijöttem belőle.
Persze, hogy totál-káros lettél lelkileg, ha egyszer pont az a személy morzsolt Téged ízzé-porrá, akihez feltétlen bizalommal voltál addig (jó esetben).
Pár hónapja a Nők Lapjában nagyon komoly cikk volt erről a borzalmas témáról.
Ha van még egy pici lelkierőd, szerintem keresd olyanok társaságát, akiket úgyanígy aláztak meg !!!!
Lesz köztük olyan, aki annak ellenére, hogy nagyon-nagyon szenved fog tudni beszélni arról, ami vele történt.
Lesz aki csak hallgat és csedben sír.
De olyan is lesz, aki azt is el tudja neked mesélni, hogy ő hogyan állt talpra !!!!
Mert nem CSAK az a lényeg, hogy mik történtek velünk, hanem, hogy hogyan hat ránk ! ! ! ! ! ! !
Meg-nem-történtté tényleg nem lehet tenni semmit, de megtanulni átértékelni igen !
Ha eddig, nem hozott eredményt a terápia, tudnod kell, hogy másik terapeuta v. másik módszer simán lehet jó !
Pont neked.
Hát, ja .....
" Meg-nem-történtté tényleg nem lehet tenni semmit, de megtanulni átértékelni igen ! "
Kedves Kérdező !
Van egy ajánlatom. Nézz meg egy filmet. Feliratos. 2 óra hossza. Fenn van a YouTube-on.
A címe: Mi lenne, ha ... (teljes film)
<< https://www.youtube.com/watch?v=OBvxE-3B52Y >>
Mert hát épp ez a lényeg, hogy MI LENNE, HA ............
Írhatnál nekünk valamit ...
Hétfő este óta nem tudunk rólad semmit.
Hú, ez nagyon kemény téma. Szerintem itt közülünk, válaszolók közül - szerencsénkre - egyikünk sem tudhatja pontosan, hogy milyen dolog ennyire meggyalázva lenni.
Amit én tudok az az, hogy még mindig sokakkal megtörténik. Sajnos.
Egybként szembeköpted már apádat ?
Mondtad neki, hogy szeméééét rohadéééék szaaaarhááázi koecsoeg patkááány ? Aljas gyáva primitív baaaarom ?
Él még ?
Tudatánál van, vagy leépült alkoholista, akinek hiába mondasz bármit ?
Ha él, és felfogja amit mondasz üvöltözz vele, ordísd a pophájába, hogy azt kívánod bárcsak kúúúúúrnák őt is ssssegggggbe éppen olyankor, amikor amúgy is kiszolgáltatott helyzetben van ! És hogy úúútálod mint a szaaaart és ne is számítson rád soha semmiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!