Rossz közérzet, depresszió, feszültség. A többi lent. (? )
Mióta apám eltörte a lábát,mindig itthon van.Nagyon idegesit,a hangja,ahogy beszél,meg a járókának a kattogása.
Az,hogy tudom,hogy az első emeleten van és hallgatózik,majd egyfolytában zaklat a kérdéseivel.Bolondulok meg,mikor el kell mennem mellette,hogy nézz meg az egész testtartása...
Régebben is rohadtul idegesitett az egész jelenléte,de akkor legalább nem volt itthon egész nap.Az érzés mindig itt van a felkaromban,hogy valamit összetörök,és érzem,hogy ilyen hullámok áramlanak a fejemtől a végtagjaimba.Nagyon utálom őt mert soha semmiről nem lehet vele beszélni,mert mindig a szaros véleményét kell hallgassam és nem mond semmi használhatót.Ebbe az érzésbe nagyon belefásultam,elkezdtem fájdalomcsillapitókat szedni (2-3 bogyó + kékszesz),nagyon nagyon nagyon rossz a közérzetem,mert mindig van egy zavaró tényező ami lehangol,demotivál.Sehol nem tudok felhőtlenül,boldogan,nyugodtam létezni.. mindig az a szar.
Nagyon utálok ...
Kérlek segitsetek nekem,15 éves vagyok
Erdekes az eseted. En csak annyit tudok ajanlani hogy menj el pszihologushoz. Attol meg em tunsz hulyenek. En is egy kicsit hasonlo helyzetben voltam, ha gondolod privatba leirom
A pszihologus tuti fog segiteni, ne aggodj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!