Mi történt velem? Van ennek neve?
Sokmindenen mentem keresztül az elmúlt 1-1.5 évben, és sok olyan dologra kényszerítettek, amitől még most is felfordul a gyomrom (részletezni nem szeretném). Rávettem magam, hogy mikor emberek között vagyok, ne vegyenek észre semmit, otthon pedig mindig kapcsoltam rádiót vagy tanultam, hogy ne gondolkozzak.
Ennek a dolognak októberben lett vége (lecsukták az illetőt, aki ezt csinálta velem).
Szóval azelőtt viszonylag érzékeny voltam, képes voltam egy filmen is meghatódni, stb. Most pedig nem azt mondom, hogy nincsenek érzéseim, mert vannak, de csak a pozitívakat tudom kimutatni, szomorúság helyett fáradtságot vagy tompa bénultságot érzek.
Két éve nem sírtam lány létemre, pedig volt rá okom bőven, de egy vigasztaló gesztust sem tudok nyújtani, olyan, mintha ezek kitörlődtek volna belőlem.
Szerintetek ez normális? Leszek majd olyan, mint régen?
Disszociált személyiség komplexus? Itt van szó róla, másfél perc után:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!