Homeopátiás nyugtató szedése közben lehet cigizni?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó. Azt írja, hogy
"A homeopátiás gyógyszer alkalmazásának időtartama alatt nem szabad illóolajat is tartalmazó (mentolos, eukaliptuszos) terméket (pl. cukorka, stb.) fogyasztani és intenzív illatú fogkrémet használni. A kezelés ideje alatt aromás anyagokat tartalmazó kenőcsöt (pl. kámforos) sem szabad alkalmazni, mivel ezek jelentős mértékben képesek befolyásolni a homeopátiás gyógyszer hatását."
Mentolos cigit szívok. Elég, ha átváltok simára addig? Vagy az is befolyásolhatja a gyógyszer hatását?
2015. ápr. 14. 16:16
1/5 anonim válasza:
A homeopátiás gyógyszer hatását semmi nem fogja befolyásolni mert a homeópátiás gyógyszer csak nagy kamu. Nem fog az egiteni semmiben. Menj inkább rendes orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Homeopátiás ....... szedése közben lehet cigizni.
3/5 anonim válasza:
Befolyásolják a lófüttyöt.
A homeopátiás szer az nem több, mint egy pohár hideg víz, hogyan lehet azt befolyásolni?
4/5 A kérdező kommentje:
Voltam rendes orvosnál, pánikbeteg vagyok, folyamatosan szorongok, már az utcára is alig bírok kimenni, de nem adtak rá nekem semmit. Járok pszichológushoz, de nem segít túl sokat. Nem az, hogy gyógyszerekkel akarom megoldani, de egyszerűen nem bírom tovább.Próbálkoztam mindennel, de semmi nem segít.
2015. ápr. 14. 22:16
5/5 anonim válasza:
Ezért kéne gyógyszert szedned, nem ilyen homeos kamukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!