Önbántalmazás, Ti is csináljátok?
Figyelt kérdés
Tini koromban vagdostam magam,most a húszas éveim közepén járok,orvos nem kezel sok-sok éve.A hétvégén újra,évek után először vagdostam magam.Elképesztő katarzist éltem át utána,nagyon-nagyon jó volt.Ma viszont tudatosult bennem,hogy mit tettem,azóta nem bírom megállni,hogy ne sírjak,hányingerem van magamtól és vagdosni akarok!!Nem akarom ezt érezni,fojtogat a feszültség,legszívesebben vonat elé mennék.:,((
Van itt olyan Valaki,aki hasonlókon megy v.ment át?Visszaeső,vagy folyamatosan küzd vele?
2015. ápr. 13. 11:10
11/12 anonim válasza:
Remeljuk jo pszichologust talaltal es jot tett a terapia.a hipnozis is segitene ahogy egy korabbi valaszolo tanacsolta.en sokaig a hajamat vagtam le magamnak es mar lassan kenyszeresen.nem akaryam pedig mert utana sirtam es rossz volt es sok ido meg megno es egy lanynak talan szebb a hosszu haj megis vagdostam es szenvedtem.pszichesen van ez is.valamiert nem tudtam megbocsatani magamnak.valamit le akartam zarni.kivagni magambol.ilyenekre gondoltam es igy is volt.megujulast akartam csak rossz modon.de aztan sikerult feldolgoznom ezeket mert nem akartam tobbe szenvedni vagy hogy masok szwnvedjenek mert en szenvedek emiatt.tehat lelki dolog all emogott es remelem te is meg tudod oldani.ne bantsd tobbe magad ilyen drasztikusan.ido kell mindenhez es hit...kitartas..sok szerencset
12/12 anonim válasza:
Sajnos van ilyen. Én már 4-5 évesen is bántottam magam, és most 30 évesen még mindig. Voltam már magyon sok terápián, bent is feküdtem hónapokat, de ez sajnos nem múlik nálam. Borderline személyiségzavarom van. Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!