Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnék visszamenni a...

Hogy tudnék visszamenni a pszichiátriára?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Elég rég óta depresszióm van.Ősszel elkezdtem járni pszichológushoz de akkor már 'késő' volt mert novemberben volt egy öngyilkossági kísérletem.bekerültem a pszichiátriára ahol 2 hetet voltam.azért engedtek haza mert a pszichiáteremmel nem nagyon beszéltem.nemrég újra elkezdtem járni pszichológushoz de nem nagyon segít.visszaestem, de mostmár nemcsak depresszióm van hanem elég nagy hangulatingadozásaim is.tudom hogy segítség kell mert minden nap az van a fejemben 'hogy gyerünk! meg kell tenned!tedd meg és utána minden jobb lesz.' Ha elmondanék mindent a pszichológusomnak akkor lehet visszautalna? Mit csináljak? (hülyeséget ne írjatok, köszi)

2015. ápr. 11. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen gyakorisággal jársz pszichológushoz, de ahogy írod, nem mondasz el mindent, úgy pedig persze, hogy nem hatékony. Akkor lenne hatékony, ha együttműködnél a pszichológussal. A pszichiáter csak tüneti kezelést nyújt, tartós megoldást a terápia jelentene, HA együttműködnél. Csodát ne várj, a változáshoz te magad is kellesz!

A terápia elején a hangulatingadozás teljesen normális. Akkor múlna el, ha megnyílnál a terapeuta előtt.

2015. ápr. 14. 12:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem járok semmilyen terápiára,csak úgy mondom.és képzeld,nem mindenki nyílik meg könnyen.a pszichológus a hangulatingadozásaimra valamit az idegsejtjeimmel kapcsolatba mondott (nem emlékszem már rá annyira).és ő csak jobban tudja.
2015. ápr. 14. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!