Komolyan, megijedek magamtól! Miért van ez?
Nyugodj meg, mással is megtörtént már hasonló, velem is.
Nem éri meg öngyilkosnak lenni, mert előtted az élet, és sok jó dolgot, és lehetődéget tartogathat a számodra.
Gondold át az életedet, és lehet, hogy csak szemléletváltádra van szükséged, s minden rendben lesz.
Ilyen nekem is volt! Vagyis nekem olyan történt többször, hogy a naplómba írtam nagy betűkkel, hogy "meg akarok halni". Akkor olyan komolyan gondoltam, hogy tényleg nem bántam volna, ha hirtelen vége lesz. Aztán később az ilyen kijelentéseket visszaolvasva én is úgy éreztem, hogy megőrültem, hogy gondolkodhattam úyg...
Próbálj találni olyan dolgokat, amikben 100%osan jól tudod magad érezni...remélhetőleg elmúlik ez a málypont. Csak véletlenül se alakíts ki olyan képzeteket magadban, hogyha pl. barátod lesz, akkor boldog leszel(korábban én is azt hittem). Ne külső körülményekhez kapcsold a kiutat, hanem magadban próbáld megtalálni a megoldást... Sok sikert, és kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!