Az étkezési zavarból sose lehet kijönni teljesen?
Gyerekkoromban nagyon túlsúlyos voltam, aztén lefogytam olyan 15-16 évesen. Most is van rajtam azért pár plussz kiló, de nem olyan szörnyű már azért.
Viszont néha vannak ilyen 'bulimiás' időszakaim. Először a plussz kilók miatt csináltam, 15 évesen, amikor fogyózni kezdtem, kb. 2-3 hónapig, mert nagyon zavart hogy dagadt voltam, és ezzel 'rásegítettem'.
Azután abbahagytam magamtól, mert rájöttem, hogy rossz. De 17 éves korom elején megint csináltam olyan 3-4 hónapig. És most megint, túl a 18-on.
Ez a 2 viszont más. Az elsőnál szétment a szüleim házassága, nagyon stresszes voltam, és most is családi és párkapcsolati problémáim vannak. Ideges vagyok, sokszor bűntudatom van a dolgok miatt, szóval ne a kilók miaat csinálom.
Mindig leálltam magamtól, amikor rendeződtek körülöttem a dolgok...
De félek, hogy ez mindig így lesz.. Úgy értem, hogy az ilyen étkezési zavar félék stresszes időszakaban mindig vissza fognak térni?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!