Nektek is kellemetlen a szülők előtt ez a dolog?
A szüleim próbálják az érdekeimet is nézni, sosem tűnt úgy, hogy azért vállaltak gyermeket, hogy legyen kit szivatni.
Volt, hogy beleszóltak a kapcsolataimba, de csak abba amibe tényleg nem ártott beleszólni, nyilván örültek amikor valaki mellett boldogabb voltam és jót keféltünk, szerettük egymást s miegymás.
Bármiből lehet problémát csinálni.
Miért is alszik nálad, na vajon miért..
Fölösleges problémát csinálni mindenből, szerintem ne tedd. A szüleid nyilván tisztában vannak vele, hogy az a normális ha felmegy hozzád egy lány. Elvégre ők is össze tudtak hozni gyereket.
Ha nekik ez természetes (mert tegyük fel az) akkor mi értelme van neked problémázni?
Miért akarsz ezen problémázni? Van egy ismerősöm, privátban elküldhetem a fészbúkját, ő is kb. ilyesmin kattog. Talán megértitek egymást, talán beszéltek és ez talán jót tesz nektek. Talán nem..
Nem akartam leírni, de a legtöbb srác szimplán csak örül, ha megtalálja azt a lányt akit érdemes hazavinnie. Jó dolog az, élvezni kell nem problémát kreálni belőle. Probléma úgyis lesz a nőkkel elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!