Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bulimia és fogak romlása...

Bulimia és fogak romlása mennyire valószínű? Segítséget várok többi lent

Figyelt kérdés

Négy évig voltam anorexiás az utóbbi két évben bulimában szenvedek. Gyakran önhánytattam magam régen pár éve naponta 5-10 alkalommal is vagy még többször. Mostanság már nagyon ritkán havonta párszor. Pszichiáter és pszichológus kezel emellett floxet nevű antidepresszánst is szedek amitől egyre jobban vagyok.Nemsokára fogorvoshoz szeretnék menni hogy a fogaimat megcsináltassam.

A kérdésem az lenne hogy az önhánytatás miatt látszódik valami a fogaimon? Nem szeretném ha a fogorvosom megtudná hogy bulimiás vagyok, kis faluban élek és sajnos itt sokat pletykálnak. :((

2015. ápr. 3. 11:31
 1/1 anonim válasza:
a gyomorsavad roncsolhatta a fogzománcod, de nem hinném, hogy a fogorvos rögtön bulimiára gondolna. minden jót, remélem hamarosan teljesen egészséges leszel! :)
2015. ápr. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!