Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utál egy darab csoporttársam....

Utál egy darab csoporttársam. Milyen mentális baja van neki?

Figyelt kérdés

A gondom ott kezdődött hogy jár az egyetemre egy nálam két-három évvel idősebb gyerek. A gondjaim vele körülbelül két hónapja kezdődtek. Minden ok nélkül elkezdte rám forgatni a szemét ahányszor csak meglátott. Kiparodizálta a stílusomat és beszédemet. Ezek után jól meggyűlöltem, elmondtam legjobb barátomnak milyen gyerek is ez. Ő azt mondta ne foglalkozzak vele. De én nem tudok nem foglalkozni vele amikor félek már tőle. Aztán múlthéten már betelt a pohár. Odamentem hozzá hogy kezet fogok vele erre elhúzta a kezét és azt hazudta a szemembe hogy most nem tud. Máskor azt hazudta hogy vizes a keze. Amúgy meg végtelenül csúnya, dagadt ember csak azt nem értem hogy miért utál? Látom a szemén viselkedésén az irántam érzett lenézését, arroganciáját és gyűlöletét!!

a másik kérdésem hogy miért szemét velem a legjobb haverom? Szintén egyetemi csoporttárs. Tanár nyitja az ajtót, mindenki leül valahová. Legjobb haverom is leül egy székre. Én meg mellé ülök, erre fogja magát és máshova ül. Végtelenül csalódott lettem és nem értettem mi a baja velem, miért haragszik rám??

Válaszokat nagyon-nagyon köszönöm :O)

#agybaj #csoporttársa
2015. ápr. 1. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled van a baj, ha már ketten is kerülnek. Nem mentális baj az, ha valaki nem kívánja a másik társaságát! :D
2015. ápr. 1. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy egyetemre jársz? Nekem inkább óvodának tűnik.
2015. ápr. 1. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindenki mindenkivel jóban. Szerintem ne rágd magad miatta. Nem kell keresni a társaságát, nem kell mindenkivel jóban lenni.

Valamiért kipécézett téged, te meg adod alá a lovat. Így nem fogja abbahagyni.

A barátodnak meg lehet, hogy ebből van elege. De fene se tudja, kevés az információ.

2015. ápr. 1. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legjobb haverod, miért nem kérdezed meg, miért viselkedett így? Lehet, azt is tudja miért nem kedvel a másik csop.társad. Itt szó sincs mentális betegségekről, ezek hétköznapi súrlódások. Mindig, mindenhol vannak ilyenek.
2015. ápr. 1. 14:42
 5/7 anonim válasza:

Szerintem vagy 1. benned van a hiba és nyálas vagy,bírod magad vagy fent hordod az orrod stb. ha nem is veszed észre. Hidd el,lehet úgy van,ha magadat nem is látod annak,másoknak az lehetsz. (tapasztalat)

2. azért utál,mert szimplán de szebb vagy nála vagy van stílusod,és ő pedig irigykedik. Szerintem ez a valószínű,mert általában a szomorúságot agresszióval,mások károsításával pótolják: "ha én nem lehetek olyan,ő se legyen" nem hogy barátkozna veled,és legalább lenne egy jó ember a köreiben

2015. ápr. 4. 20:01
 6/7 anonim válasza:

Kérdezd meg nyíltan( mint egy egyetemista felnőtől elvárandó) mindenkitől aki nem csíp hogy-MI BAJOTOK VAN VELEM?

Hidd el hogy elmondják neked előbb-utóbb.

2015. ápr. 5. 01:03
 7/7 anonim ***** válasza:

"Utál egy darab csoporttársam." Majd ha nem "egy darab"-nak titulálod az embereket, hanem egy egésznek (embernek!!!) látod őket, akkor megérted a kérdésedre az okot. Egyenlőre nézz tükörbe, és kérdezd meg az ott látott "egy darab"-tól, hogy mi a baja. Esetleg keresd fel orvosát, pszichológusát, gyógyszerészét...

A hiba benned van, ne másban keresd!

2015. júl. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!