Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kialakuló bulimia?

Kialakuló bulimia?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy már egy ideje (kb 4-5 hónapja) nagyjából heti 2 alkalommal hánytatom magam, es azt is 'csak' olyan kevésszer, mert rettegek hogy rájönnek a szüleim, így is járok terápiára, depresszió miatt.

Mindig ha eszek valamit, arra gondolok, hogy ha most társaságban lennék, biztos elmennék kihányni. És ha nem eszem tele magam, akkor is borzasztóan rosszul érzem magam mert le akarok fogyni, de nem tudok...

És egyfajta megkönnyebbülés, ha hányhatok.

ne nézzetek hülyének.

15L

173cm,65kg

2015. márc. 31. 19:37
 1/6 A kérdező kommentje:
*ha most NEM társaságban lennék
2015. márc. 31. 19:38
 2/6 gömbicica ***** válasza:
Édesanyád hizékony? alkata sovány? vagy inkább telt?
2015. márc. 31. 19:42
 3/6 A kérdező kommentje:
normál, kicsit teltebb mint én.
2015. márc. 31. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, eléggé úgy tűnik. Ha késztetést érzel arra, hogy hánytasd magad és szoktad is akkor egyértelműen igen. Ha más nem legalább a pszichiáternek elmondhatnád mert ez nem vezet semmi jóra.
2015. márc. 31. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:

nézd, mutatok valamit:

[link]

Ha lehetne, az egész életemet azzal tölteném, hogy ilyen lányokkal szeretkezzek úgy, hogy soha ne érjen véget:

[link]

hasonló a barátnőm is, akivel szinte agyzsibbasztó módon jó a szex. Néha komolyan oda kell figyelnem magamra, mert akaratlanul is a puha, bársonyos, ölelnivaló, hájas testéről kezdek fantáziálni, és hát álló farokkal nagyon gáz lenne a buszmegállóban.

Ma a héven egy hasonló lány ült előttem, akivel végig beszélgettünk, és a végén elmondtam neki, h mennyire kár, h most le kell szállnom.

2015. ápr. 13. 23:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi az inspirációt!! :)
2015. ápr. 14. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!