Tudnátok ajánlani jó pszichológust Pécsett?
SZTK és magánrendelés is érdekel.
Rendben van az életem, talán csak túlterhelt vagyok. Fél éve volt egy katéteres éber szívműtétem, elég kellemetlen és fájdalmas volt, de az életem mentették meg vele. Utána hónapokig nagyon rosszul voltam (nem ment minden tökéletesen a műtéttel), néhány hete lettem sokkal jobban, lassan visszanyerem azt a fizikumot, amim egy éve volt. A műtét óta nagyon nehezen bírom az ingergazdag napokat, hányingerem van, szédülök, fáj a fejem, pánikszerű érzés tör rám, ha egyszercsak azt érzem, hogy "túl sok", például elutazok, máshol kell aludnom, egy nap többször ismerek meg új embereket, ..., ... Voltam korábban pánikbeteg, ez nem pánikbetegség most, csak egyszerűen egy idő után azt érzem, hogy elég, ennyit tudtam ma befogadni, ma már egy hangot se halljak, egy színt se lássak, jó dolgok se történjenek. Nihil legyen. Aludni sokszor nem tudok, elalszok, aztán felébredek később. A dolog úgy érzem, hogy súlyosbodik, szeretnék pontot tenni a végére. 10 évesen volt egy hasonló időszakom, akkor állítólag éjszakánként felébredve zavartan, önkívületi állapotban beszéltem zagyvaságokat, remegtem, rosszul voltam, nem ismertem meg magam a tükörben, ezekre később nem emlékeztem. Amikor kezdtem magamhoz térni, furcsán voltam, remegtem, hányingerem volt, ezt akkor túlterheltségnek diagnosztizálták, fél évig tartott, de pár hét pihenéssel elmúlt. Egy emlékem van arról, hogy arra ébredek, azt magyarázom, hogy "ez nem az én kezem" és teljes pánik van rajtam a saját kezemet nézve. Ez egy igen körülhatárolható furcsa érzés volt és az elmúlt napokban egyszercsak ülve ébredtem ugyanezzel az érzéssel. Még aznap elmentem, hogy bejelentkezzek pszichiáterhez, erre adtak egy időpontot 2,5 hónappal későbbre. Amíg "sorra kerülök", addig sem hagynám dolgokat jobban elfajulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!