Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Győrben jó, lehetőleg olcsó...

Győrben jó, lehetőleg olcsó pszichológust/pszichiátert tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 08:23
1 2
 1/11 anonim válasza:

Győrben nagyon gyenge ennek a területnek a színvonala, Rappold P. Szidóniát semmiképpen se ajánlanám mert saját tapasztalataim szerint kizárólag a pénzt hajtja be de semmit nem segített nekem, pedig súlyos depresszióm és kapcsolati válságom volt.

Ha tényleg olyan emberhez akar fordulni, aki megoldja a problémáit és nem a pénz érdekli akkor én ismerek valakit aki segíthet Önnek, viszont hozzá nagyon nehéz bekerülni mert vérprofi és az országból rengetegen felkeresik :)

Főleg öngyilkosokkal, párkapcsolati problémákkal, személyes problémákkal, gyerekekkel és felnőttekkel is egyaránt foglalkozik és nem kell ezer találkozás ahhoz hogy tényleges eredményt érjenek el, mert a legtöbb pszichológus csak azért nyújtja a találkozások számát hogy minél több pénzt tudjanak beszedni az emberekről, illetve ennél a személynél az egyik legfontosabb hogy sosem ajánl gyógyszeres kezeléseket, kizárólag személyre szabott életmódváltással és a belső konfliktus kezeléssel éri el a sikereit.

Nos, igaz hogy nem pszichológus, viszont Győrben van egy fiatalember aki, hihetetlennek hangzik de egy zseni. Ha jól tudom 130 felette az IQ-ja és anno egyik barátnőm mutatott be neki és minden egyed szava és mozdulata valamiért különleges volt. Anno ő gyógyított ki a súlyos depressziómból, illetve rengeteg öngyilkos és felnőtt ember életét változtatta meg, sőt más megyékből is jönnek hozzá folyamatosan. Egyszerűen leül a páciensével és beszélget velük, de valami hihetetlen amit csinál, szavakkal nem leírható.

Ha minden igaz van egy beteg autista húga és anno ez motiválta arra, hogy emberekkel foglalkozzon és minden befolyt összeget eladományozz a rászorulóknak. Nincs képzettsége egyszerűen meglátja a problémákat, tanácsokat ad és életeket ment.

A mai napig is havi egyszer felszoktam keresni, mert egy egyszerű beszélgetés vele olyan energiát ad az embernek hogy hihetetlen, nagyon szereti a gyerekeket, az èn lányomnak nem találtam logopédust mert csak ígérgettek, viszont Ő rögtön kezelésbe vette és a lányom azóta folyékonyan szaval. Sajnos mostanra nagyon sokan kérnek tőle tanácsot és nehéz bekerülni hozzá, hiszen Ő kizárólag hobbi szinten tevékenykedik de ha sikerül időpontot egyeztetni vele akkor egyszer mindenképp érdemes felkeresni akár kisgyerekkel vagy a saját panaszaikkal.

2014. nov. 9. 10:25
 2/11 anonim válasza:

Az előző válaszoló nagyon jól mondta én magam is ismerem személyesen ezt a fiatalembert, sőt nekem megvan a privát száma is amin mindig elérhető ! Szívesen elküldöm privát üzenetben ha érdekel, és még most foglaltass időpontot mert ha jön a karácsonyi szezon akkor lehetetlen hozzá bekerülni. Én személyesen azt ajánlanám hogy rögtön a hét minden napjára kérj hozzá időpontot, mert egy hét elteltével teljesen megfogja változtatni az életed !

És ahogy az előző is írta, a befolyt összeget olyan tárgyak vásárlásába fordítja amit a Csodalámpa alapítvány beteg gyerekeinek adományoz :)

Eszméletlenül megéri hozzá elmenni de tényleg nagyon nehéz bekerülni, de a mostani karácsony előtti szezonnál talán fogad mivel az új betegeket általában már másnap fogadja.

Ó és a legfontosabb ! Nincs semmiféle iroda vagy bármi felesleges és idegen dolog mert személyes véleményem szerint az ember csak feszeng ilyen környezetben, gyakran a terápiák egy séta közben történnek és tényleg nagyon különleges amit csinál, szerintem az országban mindenki csak tanulhatna tőle !

Plusz tényleg tudni fogod hogy amit befizetsz azért minőséget kapsz, nem fognak begyógyszerezni és még adományozol is beteg kisgyerekeknek :) Amúgy a Szabolcs tényleg egy tündéri pasi és nagyon megéri hozzá elmenni, engem már fizetés nélkül is szokott fogadni annyira szoros vele a kapcsolatunk pedig az én életemben már annyi probléma volt hogy az hihetetlen és mindent megoldott ! Nála meggyógyulni fogsz és egy barátot is kapsz :) Én konkrétan ma 16ra megyek hozzá.

2014. nov. 9. 11:05
 3/11 anonim válasza:

Első vagyok :)

Én elkérném a privát számát, kérlek küld el nekem majd privátba :)

Amúgy kedves kérdező tényleg keresd fel, egy telefont és egy személyes találkozást megér.

2014. nov. 9. 12:11
 4/11 anonim válasza:
Amúgy mit gondolsz olcsónak ? Csak mert az alap díjak az elsőnél ha jól tudom 24 ezer nettóba, utána minden 45 perc után nettó 10-12 ezer forint... Plusz direkt vagy 50 alkalmat írnak elő és még ez se garantálja hogy jobban leszel, tényleg csak a pénzt akarják lehúzni rólad és az sincs kizárva hogy csak befognak gyógyszerezni. Szerintem is vedd fel a kapcsolatot ezzel az emberrel akit ajánlottak, de azért érdekelne az ő tarifája is ha valaki megírná, plusz a telefon szám is érdekelne.
2014. nov. 9. 12:33
 5/11 anonim válasza:

Mindenkinek írtam privát üzenetet majd írjatok vissza, plusz ha a kérdező is szeretné neki is elküldöm az e-mail címét meg a privát számát :)

Amúgy azt tényleg megírhattad volna, hogy hány éves vagy, nemed, problémád stb meg hogy mennyit szánnál rá az idődből és a pénzedből.

Mert ha van egy nagyobb összeged akkor én azt ajánlom, hogy menj el egy 5-6 órás kezeléshez akit eddig ajánlottunk, vagy tényleg tegyél szabaddá egy hetet és csak ezzel foglalkozz hogy hozzá jársz terápiára és hidd el meg fog változni az életed :)

2014. nov. 9. 13:39
 6/11 A kérdező kommentje:
17 éves fiú vagyok és itthon vannak (nem is kicsi) problémák...ezért is kellene olyan ember, aki nem csak megért(barátok, többi családag) hanem segíteni is tud...
2014. nov. 9. 17:23
 7/11 anonim válasza:
Ő egy profi ! Keresd fel mindenképp és ha nem akarsz 20ezreket kidobni óránként akkor menni fog hidd el ! Nehéz megtenni az első lépést és nehéz segítséget kérni, de ő a legprofibb itt Győrben plusz mivel csak pár év van köztetek ezért könnyebben fogsz tudni megnyílni neki.
2014. nov. 9. 17:27
 8/11 A kérdező kommentje:
elérhetőséget tudsz adni?
2014. nov. 9. 17:29
 9/11 anonim válasza:
Ha gondolod akkor írj rám privátba és megadom az adatait, pont ma amikor beszéltem vele mondta hogy most van két szabad időpontja is direkt megkérdeztem neked :D Két embert tud még most pluszba bevállalni, tehát most betudsz hozzá kerülni. Írj vagy ha szeretnéd írok én is részletesebben. És tényleg korodbeli :)
2014. nov. 9. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez az agyon-ajánlott "szakember", aki ráadásul még nem is pszichológus, szerintem maga írta ezeket a hozzászólásokat.

Ugyan olyan stílusban íródtak, és teljesen túldícsérik. Másrészt pedig a karácsonyi szezonban pont hogy nincsenek tele a pszichológusok, ez csak egy átverés, hogy mielőbb elkérjed a számát a válaszolótól, és felhívd.

Azt írja, csak pár évvel idősebb a 18 éves kérdezőnél, és "életeket ment meg és depressziókat kezel". Ilyen nincs. Az ember 24-25 évesen szerezheti meg legkorábban a pszichológus diplomát, de ezzel még nem is kezelhet depressziót, ahhoz még tanulnia kell plusz négy évet (klinikai szakpszichológus képzés kell, hogy az ember ezt gyógyítani tudja).

Csupán depresszív hangulatzavarral foglalkozhat az okleveles pszichológus, de hogy ez az említett ember még csak nem is pszichológus... Ne kockáztasd a lelki egészségedet ilyen kóklerekkel!!!

2014. dec. 6. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!