Miért lépek vissza mindig a változás után?
31 éves vagyok, folyamatosan változtatni szeretném az életem. De csak szeretném. Mert merek nagyokat lépni, de amint megléptem a dolgot, rögtön visszaugranék legszívesebben az előző állapotba.
Ez talán onnan ered, hogy egyszer vettem egy autót, amiről kiderült, hogy elég problémás. Akkor nagyon megijedtem, nem tudtam aludni, csak ezen kattogott az agyam. Az autót eladtam pár napon belül, az általam kiadott ár feléért, csak azért, hogy szabaduljak a problémától. Azóta, ha valami változás jön az életembe, rögtön problémázom. Pl. Most elköltöztem egyik városból a másikba, az új helyemen dupla annyit keresek, mint az előzőben (kb. 240.000 nettó). Hiába a több pénz, én tudat alatt csak a hibát keresem az új helyen, olyan szinten, hogy már majdnem sikerült elérni, hogy kirúgjanak.
Van egy kedves, aranyos szerelmem az új városban, de mégsem arra koncentrálok, hogy hogyan fektethetnék alapot közös életünknek, hanem én attól vagyok berezelve, hogy elveszítem őt.
Szerintem ez nem normális állapot. Ez valami depresszió-féle lehet? Kihez érdemes fordulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!