Nektek volt olyan antidepresszáns ami használt?
Háromféle antidepresszánst próbáltam eddig (Cipralex, Trittico, Yarocen) és egyik sem igazán vált be. Megmondom őszintén kicsit kezdek kételkedni abban, hogy ezek a szerek egyáltalán működnek.
Volt olyan gyógyszer ami itt valakinek segített a depresszióján? (És itt nem szorongásoldóra gondolok, kifejezetten csak antidepresszánsra). Ha igen, mik voltak a hatások?
Én régen szedtem zoloftot az nem annyira használt, aztán most cymbaltat az aztán nagyon hasznos volt. Szinte szárnyaltak a gondolataim tőle annyira felpörgetett! Még most is szedem és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Neked mi a bajod? Lehet hogy nem súlyos a depressziód/szorongásod azért nem hatnak a szerek. Köztudott hogy az antidepresszívumok csak a valóban meglévő agyi egyensúlyt állítják helyre. Nem lehet hogy neked a panaszaidat a környezet okozza? Vagy nem biológiai hanem lelki a problémád?
Második: 10 éves korom óta gyakran jelentkezik ok nélküli szorongás, kilátástalanság érzés és a lelkesedésre való képességemet teljesen elvesztettem. Semmit nem akarok az élettől, csak állig betakarózni, és úgy maradni hetekig, egyedül.
Azt hiszem ezt tekinthetjük depressziónak a szó szoros értelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!