Kényszerbetegek, Pszichológusok, pszichiáterek?
Már kisgyerek korom óta kényszerbetegségben szenvedek , álltalában gyenge , de komplikált , érintős / lépegetôs tünetekkel.
Idén decemberben erősebben jöttek a gondolatok és a cselekvések egyaránt , gyenge depresszióval párosulva , mely azóta szerencsére elmúlt.
Azóta rengeteget javult az állapotom , mivel a cselekvéseket a kényszer ellenére nem csináltam meg, halogattam és ezálltal egy idő után mindegyik kiment a fejemből.Ebben nem kis szerepet vállalt egy természetgyógyász , aki nem a tüneteket gyógyította , hanem a betegség hátterét próbálta feltárni
A gond ott jött , hogy külföldi tartózkodásom alatt is jött egy kényszer , amelyet nem csináltam meg . 2-3 napja furdal a lelkiismeret , mivel ebben az esetben egyértelmű , hogy ezt már nem tudom megcsinálni a jövőben , nem megyek arra többet. És azóta is ezen agyalok.
Bár teljes mértékben tisztában vagyok az (ebben az esetben gyenge) kényszergondolatok irrealitásával , miszerint ezzel valakinek ártottam, 2-3 napja benne van a fejemben , és nem érzek javulást
Nagyon megköszönném egy hozzáértő segítségét , hogyan verhetném ki a fejemből ezt a gondolatmenetet , esetleg 1-2 ide kapcsolódó javaslatot 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!